Onderwerpen die behandeld worden

Binnen het programma zal 'Ondernemen in de praktijk' gaan over de volle breedte van het zelfstandig ondernemerschap in de praktijk. Alles van financiering en verzekeringen tot klantenwerving en marketing. Maar ook over twijfels, mindere periodes en overlevingstactieken. Binnen het "Klankborden & Sparren" onderdeel word je door de andere starters en de trainers geholpen met je drempels en vraagstukken en kun je aangeven welke zakelijke contacten je nu nodig hebt.

Inschrijven

Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers. Zo wordt de kwaliteit van de Starters Masterclass gegarandeerd en bereiken alle deelnemers de gewenste resultaten. Direct inschrijven? Bestel de Starters Masterclass.
De kosten voor de de gehele Starters Masterclass, inclusief consumpties, lunch en deelname, zijn 119 euro incl. BTW. Deze 19 euro BTW kun je overigens meestal direct bij aanmelden bij de Belastingdienst weer terugkrijgen! Het tarief is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken. Je kunt via de website je direct inschrijven voor de komende Starters Masterclass. Deelname geschiedt op basis van de volgorde van inschrijving.

Hoe is de Starters masterclass ontstaan

De Starters Masterclass is eind 2005 opgezet door Dirkjan Vis en Paul Vrenssen. Zij zijn twee ondernemers die zelf net de turbulente fase van de start van een onderneming hebben meegemaakt. Door middel van een nieuw initiatief wilden zij deze kennis en ervaring delen met andere startende ondernemers. Meer info.