Lijst met partners

De Starters Masterclass is een gezamelijk initiatief van coaching- en trainingsbureau Authenticiteitscoach.nl en internetuitgeverij Eurolutions. Er zijn echter verschillende partijen die de Starters Masterclass ondersteunen.

Mede mogelijk gemaakt door

Ministerie van Economische Zaken

Het Ministerie van Economische Zaken is hoofdsponsor van de Starters Masterclass. Mede dankzij onze hoofdsponsor kunnen we een onafhankelijk en betrouwbaar advies bieden en garanderen dat de Starters Masterclass betaalbaar is voor startende ondernemers

Provincie Utrecht & Gemeente Utrecht

Mede dankzij steun van de Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht is de Starters Masterclass ontstaan.

Eenmanszaak oprichten.nl

Als je een eenmanszaak wilt beginnen is het meestal een goed idee om te starten met het op papier zetten van je ideeen. Een goed, sterk en bondig ondernemingsplan kan je hierbij helpen.

Ondernemen & Internet

Ondernemen en Internet.nl adviseert (startende) zelfstandige ondernemers met het starten van een eigen bedrijf. Op deze website kunt gratis artikelen vinden over het runnen van een eigen bedrijf en wat er allemaal bij komt kijken als zelfstandige.

BV Beginnen

Denk je aan het oprichten van een besloten vennootschap? Op bv beginnen vind je alle informatie van deze ondernemingsvorm.

Kosten.nl

Groot overzicht van kosten van een onderneming.