Uniek in Nederland: alle informatie voor de startende ondernemer! Voor alle reeds gestarte ondernemers en alle starters in spé is er nu de Starters Masterclass. Heb je het gouden product of dienst al uitgevonden maar mis je net dat beetje info om de stap over de drempel te kunnen zetten? Of ben je al gestart, maar heb je behoefte aan alle informatie inclusief tips en trucs handig op een rij? De Starters Masterclass is een directe praktische middag samen met andere startende ondernemers en trainers uit de praktijk.

Een middag boordevol ondernemerschap

Het programma is kort en bondig. Er is voldoende ruimte om te kijken hoe andere startende ondernemers het aan gaan pakken of hoe ze al gestart zijn en de sfeer is casual en ontspannen. De Starters Masterclass is een interactief programma, waarbij veel ruimte is voor elke ondernemer en alle vragen.

Kosten & direct inschrijven

De kosten voor de de gehele Starters Masterclass, inclusief consumpties, lunch en deelname, zijn 71,40 incl. BTW. Deze 11.40 euro BTW kun je overigens meestal direct bij aanmelden bij de Belastingdienst weer terugkrijgen! Het tarief is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken. Je kunt via de website je direct inschrijven voor de komende Starters Masterclass. Deelname geschiedt op basis van de volgorde van inschrijving.